Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання
ПЗіП SPD Feeo FSP-D40 3P 1000V Т1+Т2

Обмежувач перенапруги (ПЗІП) SPD Feeo FSP-D40 3P 1000V Т1+Т2

Комбінований пристрій обмеження напруги (УЗІП I+II) для сонячних систем з напругою менше 1000В, застосовується для захисту мережевих та гібридних інверторів
Опис

Комбіноване пристрій обмеження напруги (ПЗІП) для сонячних систем з напругою менше 1000В, застосовується для захисту мережевих інверторів від грозових та наведених сплесків напруги в ланцюзі L+/L- та PE входу контролера MPPT мережевого інвертора.

При проектуванні резервної або автономної сонячної електростанції необхідно вжити заходів щодо запобігання виходу з експлуатації обладнання при впливі зовнішніх факторів. Для забезпечення захисту обладнання від грозових розрядів та високочастотних наведень, відповідно до існуючих норм, слід використовувати пристрої захисту від імпульсних перенапруг (ПЗІП).

Основні елементи ПЗІП - варистори та газонаповнені розрядники. Всі пристрої мають систему теплового відключення варисторів, а також опціонально-світлодіодну індикацію стану варисторів, або "сухі" контакти для віддаленої сигналізації.

  • Пристрої захисту від імпульсних перенапруг відповідно до місця встановлення та потужності високочастотних перешкод поділяють на три класи:
  • Пристрої першого класу використовуються в районах з високою грозовою активністю, коли існує можливість прямого попадання блискавки в будівлю.
  • Захисні пристрої другого класу застосовуються в регіонах з високою та середньою грозовою активністю, коли ймовірність прямого попадання блискавкового розряду мізерна, однак існує можливість близького удару або попадання розряду у відведення блискавки будівлі.
  • ПЗІП третього класу встановлюють у місцях з низькою грозовою активністю, якщо ймовірність попадання блискавки в будинок дорівнює нулю. Можливе також встановлення на додаток до пристроїв другого класу.

ПЗІП Клас I+II SPD Feeo FSP-D40 3P 1000V T1+T2 виконані за Y-схемою, завдяки чому забезпечують захист не тільки від синфазних (провід - земля), а й від диференціальних перешкод (провід - провід).

Ми пропонуємо пристрої захисту фотоелектричних систем від імпульсних перешкод SPD Feeo FSP-D40 3P 1000V T1+T2

Три полюсні ПЗІП класу випробувань I+II обмежуючого типу. Застосовуються захисту устаткування силових ланцюгів фотоелектричних систем. Складаються з трьох варісторних модулів та бази з підключенням до мережі та кріплення до DIN-рейки 35 мм. Uс = 1000 DC. Imax(8/20) = 40 кА.

  • Призначені для захисту силових ланцюгів L/PE, L+/PE, L/L+.
  • Складаються з варісторних та бази для підключення до мережі та кріплення до DIN-рейки 35 мм.
  • Здатні відводити імпульси струму Imax (L/PE) до 40кА
  • Випускаються на максимальну тривалу робочу напругу Uс 1000В
  • Візуальний контроль робочого стану ПЗІП проводиться за допомогою індикаторів, розташованих на варисторних модулях. У справному стані індикатори мають зелений колір, аварійному - червоний.
Рекомендуємо

Рекомендуємо для всіх типів мережевих інверторів з напругою РV не більше 1000В, для дахових та наземних систем, за наявності в інверторі внутрішніх елементів ОПН не менше категорії III. У разі відсутності рекомендується додатково встановити УЗДП категорії III.

Порівняно з FEEO SPD FSP-D40 C(T2) 3P 1000V має більш енергомісткий варісторний модуль і здатний погасити значно потужніше сплески в ланцюзі сонячних панелей.

Характеристики

Основні технічні параметри ПЗІП Feeo FSP-D40 3P 100V Т1+Т2:

Модель Feeo FSP-D40 3P 1000V Т1+Т2
Електричні параметри
Максимальна робоча постійна напруга, Unpv 1000V DC
Максимальна робоча постійна напруга підключення(1-2), Ucpv 1000V DC
Номінальний струм пробою (8/20 мкс), In 20 kA
Максимальний струм пробою (8/20 мкс), Imax 40 kA
Максимальний струм пробою (10/350 мкс), Iimp 5kA/12,5kA
Повний струм розряду (10/350 мкс), Itotal 10 kA
Загальний максимальний струм розряду (8/20 мкс), Itotal 60 kA
Час реакції, ta 25 ns
Конструктивне виконання IP 20
Діапазон робочих температур - 30 °C … + 70 °C
Монтаж DIN рейка 35мм
Інсталяція
Одножильний мін/макс ISO: 1/35 мм2; AWG: 17/2
Багатожильний мін/макс ISO: 1/25 мм2; AWG: 17/4
Довжина зачищеного кінця з'єднувального дроту 14 мм
Момент затягування макс 4 Nm
Задовольняє вимогам норм EN50539-11
  1
  2
  3
  4
  5
Документи для скачування
Коментарі:
Немає коментарів

Додати ваш коментар

Ваше ім'я:
Текст коментаря:
Введіть цифри, які бачите на зображенні *
protect