Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання
Середній міжпанельний притиск

Притиск двосторонній кріплення модулів

Притиск двостороннього кріплення модулів з анодованого алюмінію для панелей з профілем 30, 35, 40, 50мм
Опис

Притиск двосторонній для сонячних панелей має й інші назви: міжпанельний притиск, міжмодульний притиск, затиск двосторонній, затиск проміжний, П-подібний притиск, подвійний притиск, затиск притиску проміжного, модульний притиск, і т.п.).

Проміжний притиск для кріплення сонячних панелей застосовується для фіксації двох фотомодулів, розташованих поруч. Даний притиск може використовуватися для сонячних панелей мають товщину рами 35, 40, 45, 50 мм. Ними кріпляться сторони двох суміжних сонячних панелей.

Двосторонній притиск виконаний з анодованого алюмінію з центрованим отвором. Довжина притиску становить 50 мм, а товщина 3,5 мм. Довжина притискного капелюха становить 12,5 мм, що дозволяє ефективно захопити раму панелі, при цьому не затінюючи кремнієвий кристал.

Залежно від профілю, на який встановлюється фотомодуль, використовується відповідна спеціальна гайка для фіксації притиску. Для з'єднання притиску і гайки слід використовувати металовироби з нержавіючої сталі: гвинт М8 під шестигранник (або болт М8 під накидний ключ) + шайба М8 + гровер М8.

Коментарі:
Немає коментарів

Додати ваш коментар

Ваше ім'я:
Текст коментаря:
Введіть цифри, які бачите на зображенні *
protect