Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання
Аккумулятор AGM EverExceed ST1255

Акумулятор AGM EverExceed ST1255 12V 62Ah

62А*год необслуговуємий свинцево-кислотний акумулятор AGM-технології
Основні переваги

Акумулятор AGM EverExceed ST1255:

  • Велика ємність при менших габаритних розмірах і вазі
  • Винятково високі зарядні та зарядні характеристики
  • Подвоєний циклічний ресурс: 600 циклів розряду глибиною 100%
  • Швидке введення в експлуатацію: 105-107% ємності вже з першого циклу
  • Гарантований термін служби* - до 12 років
  • Заводська гарантія - 2 роки

* - мається на увазі термін служби в режимі буферної підзарядки при Т = 20°С і залишкової ємності АКБ 80% від номінальної.

Опис

Дана технологія була розроблена компанією EverExceed Industrial Corporation LTD і полягає, перш за все, в особливій чистоті (99,9999%) і інноваційному складі активних матеріалів пластин акумулятора на базі Pb-Sn-Ca-Аl. Як бачите, крім звичних свинцю, кальцію і олова, в складі пластин присутній алюміній - він збільшує механічну міцність пластин, пронизуючи і покриваючи активний матеріал подібно павутині. Разом із застосуванням різного роду технологічних "ноу-хау", дане нововведення дозволило домогтися значних технічних переваг акумуляторів EverExceed над AGM-аналогами попереднього покоління. Наприклад, такий важливий показник, як циклічний ресурс, зріс більш ніж удвічі: акумулятори EverExceed серії ST здатні забезпечити понад 600 циклів розряду/заряду глибиною 100%, в той час як звичайні AGM акумулятори - в середньому 200-250 циклів!

Крім того, при виробництві пластин для акумуляторів EverExceed використовується виключно високочистий первинний свинець без додавання переробленого (чим на сьогодні, на жаль, грішать більшість виробників). Самі ж пластини акумуляторів EverExceed товщі* (3,2 - 3,4 мм), ніж у конкурентів (2,6 - 2,8 мм). Велику роль у збільшенні терміну служби також грає і оптимальна щільність електроліту на рівні 1,28 кг/л. Такі заходи дозволяють домогтися як збільшення терміну служби наших AGM-батарей, так і відмінних параметрів віддачі при різних режимах використання!

* - приріст товщини пластини на 0,1 мм збільшує розрахунковий термін служби акумуляторної батареї на 1 рік.

Характеристики

Основні технічні параметри EverExceed ST1255:

Модель ST1255
Ємність, Ач 62
Напруга, В 12
Габаритний розмір, мм 228х137х213
Вага, кг 18,7
Тип кле під болт М-6
Кількість циклів 600
Термін служби 24
Гарантії

Заводська гарантія на акумуляторну батарею AGM EverExceed ST1255 становить 24 місяців з дати продажу. За умови дотримання правил експлуатації.

Документи для скачування
Коментарі:
Немає коментарів

Додати ваш коментар

Ваше ім'я:
Текст коментаря:
Введіть цифри, які бачите на зображенні *
protect