Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання
Геошуруп для наземной сэс

Геошуруп, гвинтова паля

Альтернатива бетонному фундаменту для встановлення конструкцій сонячних електростанцій
Опис

Геошуруп для будівництва наземної сес.

Ми застосовуємо для будівництва наземних СЕС - геошурупи, мають ряд переваг над бетонним фундаментом. Геошурупи не мають лопатей. Частина поверхні металевої труби має багатовиткове різьблення, подібно різьбленню шурупа. По-перше, при цьому горизонтальне навантаження конструкції розподіляється по численних витках різьби. Так само, при вгвинчуванні геошурупів не відбувається розпушення грунту навколо палі, завдяки чому геошурупи відчувають себе більш стійко в грунті.

Тому ми вважаємо, що застосування геошурупів при влаштуванні фундаменту під сонячну електростанцію є більш привабливим, ніж використання бетону в організації фундаменту конструкції. Але є ще один важливий фактор, який потрібно враховувати при виборі гвинтового фундаменту. Це якість сталі самої палі та покриття, яке захистить палю від корозії. Це вирішальні чинники, які не тільки вплинуть на вартість паль, а й на їх довговічність.

Для будівництва наземних СЕС ми пропонуємо нашим клієнтам гвинтовий геошуруп з розміром 1600мм і діаметром 76мм. Покриття шурупа - гаряче цинкування.

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
Відео:
Коментарі:
Немає коментарів

Додати ваш коментар

Ваше ім'я:
Текст коментаря:
Введіть цифри, які бачите на зображенні *
protect