Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання

Як купити фото панелі дешевше!

13.02.2017

Зараз все популярнішим стає зелена енергетика, а в ній найдорожче це фото модулі, і залежність терміну окупності станції залежить від ціни на них. Але ще чимало важливою є якість модулів, бо це так само впливає на окупність. Можна купити модулі дешево або б/у, і не отримає бажаного ефекту від низького вироблення.

Тому ми вирішили розповісти Вам як купити модулі дешевше, без шкоди якості, оскільки радість від низької ціни може перейти в смуток від поганої якості..

як купити фотомодулі дешевшеОтже, що ми можемо Вам запропонувати? Вказані ціни на сайті зазвичай роздрібні та відповідають ринку, але є маса схем, використовуючи які Ви можете значно заощадити на покупці.

Купівля обладнання зі складу -якщо Ви замовляєте обладнання зі складу, то ми надаємо знижку на комплект станції, зазвичай це мережевий або гібридний інвертор та фотомодулі. У такому разі знижка становитиме близько 10% на комплекті.

купити фотомодулі зі складу

Купівля обладнання під постачання без передоплати - якщо обладнання, що Вас цікавить, у нас на складі відсутнє на поточний момент і знаходиться в дорозі від виробника або на стадії замовлення, то Ви можете оформити замовлення без передоплати, в цьому випадку укладається договір поставки і оплачуєте символічну суму гарантії очікування, скажімо 1000грн, що зобов'яже Вас не забувати про своє замовлення, а нас бути впевненими у Ваших намірах. При цьому Ви отримаєте знижку близько 15% на обладнання, що підлягає очікуванню поставки.

Купівля обладнання під постачання зі 100% передоплатою -у цьому варіанті ми зможемо запропонувати максимально вигідні ціни та умови. Проте, постачання займе час, зазвичай 2-3 місяці. Хоча іноді це того варте, адже ціна буде абсолютно індивідуальною. Для замовлення буде укладено договір постачання з юридичною особою, що гарантує постачання та збереження Ваших коштів.

Чому ми йдемо на такі умови роботи? Ми працюємо на пряму з виробниками, і для отримання кращої ціни у виробника нам потрібно тримати стабільні обсяги закупівель, і нам вигідно продати обладнання ще до його приходу в Україну. Тим самим Ви отримуєте найкращу ціну та найкращу якість продукції, а ми преференції у виробника.

Але, для гарантії якості обладнання та обслуговування, та підтримки своїх клієнтів, ми працюємо згідно із законом захисту прав споживача, тому якщо поставлене обладнання Вас не влаштує, то договір може бути розірваний і кошти повернені, або ж переглянута ціна. Всі ці тонкощі прописані в договорі постачання.

Якщо у Вас виникли питання, задайте їх нам у будь-який доступний спосіб, ми завжди на зв'язку!

p.s. Крім усього іншого. Покупка під ключ дозволяє заощадити ще й на монтажі. Детальніше в прайсі на роботи.