Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання
Стабилизатор напряжения Volter Smart-14

Volter Smart-14 безступінчастий стабілізатор 14кВт

Безступінчастий однофазний стабілізатор напруги VOLTER SMART-14, потужність 14кВт, надвисока точність +/-0,5%, широкий діапазон 110В-330В. Найкраще рішення для дуже поганої електромережі
Основні переваги

Основні переваги стабілізатора напруги Volter Smart-14:

  • потужність 14кВт;
  • струм автомату 63А;
  • безступінчастий;
  • електронний на IGBT транзисторах;
  • супер-широкий діапазон вхідної мережі.
Опис

Електронний стабілізатор напруги безперервної дії на базі технології подвійного перетворення без використання накопичення енергії Volter Smart-14 призначений для забезпечення стабілізованою напругою живлення від мережі з незадовільною якістю напруги. Унікальна технологія стабілізації напруги дозволила довести діапазон вихідної напруги до рівня 219-221В при значній зміні входу від 130В до 330В.

Встановлюється стабілізатор Volter Smart-14 стаціонарно всередині приміщення у розрив фази після вузла обліку (лічильника).

Принцип дії стабілізатора Volter Smart-14 ґрунтується на безступінчастому регулюванні вихідного рівня напруги щодо зміни вхідної напруги. Стабілізатор не вносить спотворень у форму вихідної напруги, а за наявності власних спотворень мережі живлення зменшує вміст вищих гармонік, що сприятливо впливає на роботу електродвигунів і трансформаторів споживачів, зменшує їх нагрівання, шум від роботи. Мікропроцесорне управління стабілізатора дозволяє максимально точно реагувати на всі зміни в мережі, при цьому практично звести до мінімуму різкі зміни рівня вихідної напруги для виключення випадків мерехтіння освітлення на об'єкті установки.

Стабілізатор Volter Smart-14 забезпечує відсутність впливу на вихідну напругу як змін та стрибків вхідної напруги, так і змін навантаження. Для цього він містить джерело зразкової напруги з частотою мережі та стабільною величиною, з яким безперервно порівнюється вихідна напруга стабілізатора. Завдяки такій побудові стабілізатора, він не реагує навіть на дуже різкі, миттєві зміни вхідної напруги, і дуже швидко реагує на будь-яку зміну навантаження. Так само реалізована незалежність від типу навантажень, тобто стабілізатор однаково працює з активним, ємнісним та індуктивним навантаженням, якщо вихідний струм не перевищує його допустимого вихідного струму.


Стабілізатор Volter Smart-14 не реагує ні на плавні, ні на будь-які різкі зміни вхідної напруги, якщо вони не виходять за межі допустимого робочого діапазону. При будь-яких плавних змінах або стрибках вхідної напруги вихідна напруга залишається незмінною. Це зроблено для того, щоб унеможливити миготіння ламп розжарювання та інших освітлювальних приладів споживачів.

Рекомендуємо

Якщо у Вас проблеми з вибором, не знаєте який стабілізатор напруги вибрати, зверніться до нас. У нас Ви можете отримати повну консультацію, ми проведемо попередню діагностику мережі, допоможемо вибрати правильний варіант, зробимо доставку, монтаж і сервісне обслуговування стабілізатора напруги Volter.

Характеристики

Технічні параметри стабілізатора напруги Volter Smart-14:

Модель Volter Smart-14
Тип безступінчастий електронний
Максимальний вхідний струм 63А
Максимальна вхідна потужність 14кВт
Фазність 1
Номинальна вихідна напруга 220В
Діапазон вхідної напруги 110В - 330В
Захисне відключення по нижній межі напруги 90В
Захисне відключення по верхній межі напруги 380В
Вихідна потужність при нижньому значені напруги 6,9кВт
Вихідна потужність при верхньому значені напруги

14кВт

Кількість ступенів Ні
Шаг ступенів порядка 2В
Відхилення вихідної напруги від номінального +0,5%/-0,5%
Захисне вимкненя в режимі "транзит" 260+/-5В
Охолодження примусове
Монтаж навісний/підлоговий
Класс захисту IP20
Габарит 610(В)х415(Ш)х125(Д)мм
Рабочий діапазон температур +1...+40С
Вага 17,5кг
Колір замовний
Гарантії

Гарантія на стабілізатор напруги VOLTER Smart-14 становить 5 років і надається виробником по всій території України. Також надаються додаткові 5 років післягарантійного сервісного обслуговування.

У разі виникнення проблем в роботі стабілізатора напруги Volter просимо негайно зв'язатися з представником сервісного центру за номером зазначеному в паспорті на виріб.

Коментарі:
Немає коментарів

Додати ваш коментар

Ваше ім'я:
Текст коментаря:
Введіть цифри, які бачите на зображенні *
protect