Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання
Гібридний інвертор Deye SUN-5K-SG03LP1-EU

Гібридний мережевий інвертор Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi

Гнучка багатофункціональна система перетворення сонячної енергії, акумулювання, об'єднання різних джерел енергії.

Гібридний мережевий інвертор 5кВт резервної потужності, з самим гнучким функціоналом з усіх доступних в Україні інверторів. На цьому інверторі можна втілити в життя найсміливіші ідеї з будівництва автономної та не залежної від держави електроживлення системи.

Deye SUN-5K-SG03LP1-EU WiFi вміє об'єднувати енергію міської мережі, сонця, акумулятора і четвертого джерела, який Ви самі собі можете вибрати. Родзинка Deye в його додатковому програмованому каналі, який може бути входом або виходом.

Швидше за все простіше сказати що не вміє Deye.

Основні переваги
  • Двостороння компенсація споживання
  • Власне споживання з мережі 20Вт
  • Робота в "Зеленому Тарифі" так і всередині мережі
  • 2 MPPT контролера сумарною потужністю 6500Вт
  • Вихід управління генератором
  • Багатофункціональний програмований силовий порт
  • Підтримка Смарт-навантаження
  • Обмеження потужності теплової електростанції
  • Паралельне включення 3 інверторів
  • Трифазне включення 3 інверторів
  • Трансформатор струму для обмеження генерації в мережу в комплекті постачання
  • Wi-Fi моніторинг в комплекті постачання
  • Сенсорний LCD дисплей
  • Робота з літієвими акумуляторами по CAN, RS485 протоколу і на ручних налаштуваннях
  • Підтримка свинцево-кислотних акумуляторів
  • Робота без акумулятора в якості мережевого інвертора
  • Встановлення добових режимів роботи
Опис

Ми раді першими представити на ринку України такий високотехнологічний продукт, мережевий гібридний інвертор Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi. В одному пристрої та за конкурентною ціною Ви отримаєте рішення для найсміливіших ідей енергонезалежного будинку. Дивіться відео огляди в кінці сторінки, підписуйтесь на наш канал, ставте питання. Нижче коротко про основні функції.

Робота із зовнішньою мережею.

Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi - це мережевий гібрид, частина його працює як мережевий інвертор, основне завдання якого сонячну енергію перетворювати в змінний струм 220В 50Гц. Потужність інвертора по генерації в мережу 5000Вт. Інвертор може працювати в системі "Зелений Тариф" або для компенсації власного споживання вдома. Наприклад, у Вас оформлений ЗТ, тоді інвертор буде всю доступну від сонця енергію направляти на потреби будинку, зарядку акумулятора, а надлишки відправляти в зовнішню мережу. Якщо у Вас немає можливості або бажання оформляти ЗТ, то активувавши заборону на продаж надлишків, інвертор Deye буде генерувати рівно стільки сонячної енергії, скільки потрібно для покриття потреб споживачів. Як після інвертора, так і до інвертора в зоні дії трансформатора струму, який поставляється в комплекті з інвертором і вимірює перетоки в зовнішню мережу.
Deye має три основні варіанти генерації сонячної енергії та можливість обмеження обсягу генерації, а також вибір пріоритету використання сонячної генерації.

Робота з акумулятором.

Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi дозволяє підключати до себе акумулятори як свинцево-кислотні, так і літієві. Напруга акумулятора повинна бути в діапазоні 40-60В. Акумулятор може мати порт синхронізації CAN або RS485, тоді інвертор пізнає акумулятор і буде отримувати дані про ємності, залишку заряду, необхідному струмі зарядки, температурі. Якщо акумулятор не підтримує функцію синхронізації з інвертором, то Ви можете в ручну задати всі параметри. Параметри задаються як у вимірювальних величинах, так і відсотковому відношенні. Є можливість вказати струм розряду, для обмеження експлуатаційних параметрів акумулятора, вибрати джерела заряду, для кожного джерела вибрати свій індивідуальний режим, дати сигнал на зовнішні пристрої, встановити добові режими зарядки.

Робота по додатковому силовому порту.

Гібрид Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi має відмінну рису від аналогічних інверторів, в ньому вбудований додатковий силовий порт. Чому порт? Річ у тому, що виробником закладена багатофункціональність даного порту, він може бути як входом, так і виходом. І має три варіанти використання:

  1. Генератор - в такому режимі, до порту підключається генератор, він може управлятися інвертором, запускатися коли потрібно інвертору в автоматичному режимі, для цього потрібно лише мати генератор з автоматикою, а інвертор видає сигнал на дозвіл роботи генератора. В налаштуваннях інвертора Ви можете встановити потужність генератора яку допустимо брати з нього, також максимальний час роботи генератора, час відпочинку генератора. І окремо для даного входу вказати струми зарядки акумулятора.
  2. Смарт-навантаження - в даному режимі вхід стане виходом, і при наявності надлишкової, невикористовуваної, енергії інвертор буде відправляти потужність в навантаження. Навантаженням може служити, наприклад бойлер. А в налаштуваннях Ви можете вказати діапазон розрядки акумулятора для даного режиму скидання надлишків енергії.
  3. Мікро-інвертор - не вистачає основного сонячного поля? Приєднайте на цей вхід ще поле, хоч на мережевому інверторі, хоч на мікроінверторах.

Робота з сонячними панелями.

Наш інвертор має можливість підключення двох сонячних полів, з струмом до 11А. Діапазон роботи контролера MPPT становить 125-425В, стартує інвертор на 150В, а верхня межа напруги поля 500В. В ідеальному для інвертора випадку, сонячні панелі, варто підбирати з розрахунку номінальної напруги МРРТ 370в. Паспортно вказана максимальна потужність сумарно 6500Вт, але по електричним параметрам МРРТ може бути та більше, на сучасних панелях до 3500Вт на один МРРТ.

Сервісні функції, виконання та інші моменти.

Інвертор має LCD дисплей з сенсорним управлінням, через дисплей проводяться всі налаштування, управління, установка конфігурації. Також в комплекті постачання WiFi модуль, для підключення до хмарного сервісу моніторингу на базі SOLARMAN. Моніторинг дозволяє стежити за роботою системи, переглядати графіки за весь час експлуатації та практично за усіма електричними параметрами інвертора. Також статистика генерації, виробленої сонцем, відданої споживачеві й в мережу доступна на базовому LCD дисплеї.
Фізично установка інвертора доступна на вулиці, оскільки ступінь захисту інвертора IP65. Охолодження інвертора примусове, трьома кулерами з електронним управлінням оборотів.

Характеристики

Основні технічні характеристики гібридного мережевого інвертора Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi:

Модель Deye SUN-5K-SG03LP1-EU WiFi
Резервний, автономний режим
Потужність, Вт 5000
Максимальна потужність, Вт 5500
Пікова потужність не більше 10с, Вт 10000
Вихідний струм, А 20.8
Максимальний вихідний струм, А 24
Максимальний струм транзиту, А 35
Вихідна частота, Гц 50/60Гц (програмний вибір)
Тип мережі 1ф (L/N/PE)
Коефіцієнт гармонік, %  
Сонячний контролер
Максимальна потужність сонячного поля, Вт 6500
Діапазон напруги, В 100-500
Номінальна напруга МРРТ, В 370
Робочий діапазон МРРТ, В 125-425
Старт МРРТ, В 150
Струм МРРТ, А 13+13
Максимальний струм МРРТ, А 17+17
Кількість трекерів МРРТ, шт 2
Кількість входів PV, шт 1+1
Вхід акумулятора
Тип батареї AGM, GEL, LiFePO4, Li-ion
Діапазон напруги, В 40-60
Максимальний струм зарядки, А 120
Максимальний струм розрядки, А 120
Стадії зарядки 3 стадії + вирівнювання
Зовнішній датчик температури Так
Підтримка BMS є CAN або RS485
Ефективність  
Максимальний ККД, % 97,6
ККД по євро класифікації, % 97,0
ККД МРРТ, % 99,9
Фізичні параметри
Температура експлуатації, С -25...60
Охолодження примусове
Рівень шуму, dB  
Вага, кг 32
Габаритний розмір, мм 680х420х233
Ступінь захисту від навколишнього середовища IP65
Гарантії

Стандартна заводська гарантія інвертора Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi становить 60 місяців. Покривається виробником через авторизованих представників на території України.

Додатково ТОВ "Енергогарант" на платній основі забезпечує обмежені гарантійні зобов'язання щодо інвертора Deye SUN-5K-SG03LP1-EU WiFi.

Варіанти додаткового гарантійного забезпечення:

  1. за умови монтажу спеціалістами ТОВ "Енергогарант" перших 12 місяців гарантії покривається сервісним центром ТОВ "Енергогарант"
  2. платний гарантійний пакет на додаток стандартної заводської гарантії - 10% від вартості обладнання за кожних 12 місяців гарантії, покривається сервісним центром ТОВ "Енергогарант"

Післягарантійне обслуговування надається протягом усього терміну експлуатації власним сервісним центром.

Файл для завантаження. Мануал Deye SUN-5K-SG03LP1-EU Wi-Fi

  1
  2
  3
  4
  5
Відео:
Коментарі:
Ігор 06.11.2023
Вітаю. Якщо перевищити у налаштуваннях максимальну потужність PV на канал,то чи є на цей випадок внутрішній захист ?
Энергогарант 08.09.2023
Нічим це не загрожує. Якщо Ви у нас купували інвертор, то зверніться до нас за тел. на сайті і ми дамо детальне роз'яснення.
Андрій 08.09.2023
Дякую за відповідь, але при підключенні до колодки навантаження інвертора далі в домі в розетці теж саме показує фазу і на нулі, чим це загрожує? прибори при цьому всі добре працюють. В щіток підключаю від інвертора роздільно фазу, нульовий та землю та далі на потреби будинку по схемі. Міська мережа при цьому повністю відключена і фаза і нуль, де взяти це занулення? це нуль мережі?
Энергогарант 07.09.2023
Пане Андрію, все вірно, так і має бути, бо поки у Вас нема занулення, обидва полюси мають рівне значення відносно заземлення
Андрій 06.09.2023
Вітаю, маю інвертор Deye SUN-5K-SG03LP1-EU WiFi при роботі від акумулятора на колодке навантаження інвертора індикатором показує фазу і на нулі, це так має бути? Заземлення є.
Энергогарант 02.02.2023
Пане Генадій, дивіться Deye або LuxPower. Вони того варті.
Геннадій 02.02.2023
Я новачок маю приватний будинок хочу гібридну сес заведено три фази орієнтовне споживання 4 кВт на годину порадьте інвертор чи інвертори ціні якість та потужність
Юрий 25.12.2022
В дополнение вопрос: на схеме соединения ваших инверторов порт gen никак не соединен я к тому что если два или три инвертора соединены в одну фазу то и порт gen тоже нужно соеденить тпаралельно и настройки только на мастер инвертор? И тогда при двух инверторах максимальная мощьность сетевых инверторов 10 кватт а при трех 15 кват?
Юртй 25.12.2022
Добрый день.
У меня сетевой инвертер фрониус 1 фаза 8 кват есди я правельно понял то ваш инвертор может сэмитировать для моего инвертора сеть и мой инвертор будет работать без сети? Но только то время пока не зарядятся аккумуляторы до 100%. Потом сигнал эмитации сети пропадет и сетевой инвертор поймет это как нет сети. Дайте расширенный коментарий на эту тему.
Энергогарант 13.02.2022
Дмитре, так, в інверторі є подібний функціонал.:
Настройка AC Fre High:
При выборе «Micro Inv input», поскольку SOC батареи постепенно достигает установленного значения отключения (OFF), в это время
выходная мощность сетевого инвертора будет уменьшаться линейно. Когда уровень заряда батареи достигнет установленного значения выключения (ВЫКЛ.),
частота системы станет заданным значением согласно пункта настроек (частота AC Fre High), и сетевой инвертор перестанет работать.
Але на сьогодні ми ще не робили таких систем, тому нема напрацювань саме по цьому питанню
Дмитро 12.02.2022
Ви правильно зрозуміли що я хочу зробити. Я хочу використати існуючу потужність від панелей при пропаданні живлення в мережі. В лінійці цих інверторів є модель 12квт на 3 фази, або ж можна зробити схему 3*5квт в трьохфазному режимі. Цікаво чи вміють ці інвертори Deye керувати потужністю підєднаних до них ongrid інверторів по частоті, як це роблять інші, наприклад Victron.
Энергогарант 11.02.2022
Пане Дмитре, ми розуміємо яка у Вас ідея. Але так реалізувати роботу Вашої СЕС 30кВт при відсутності мережі не можливо. На то є дві причини: 1.Цей гібридний інвертор однофазний, а Ваша 30ка на 3ф. 2.Потужність по смарт входу не повинна перевищувати потужність інвертора.
Дмитро 11.02.2022
Скажіть чи можу я підключити звичайний OnGrid інвертор потужністю 30квт до Gen входу. Питання в потужності, я розумію 5квт можна, а ось що буде якщо 30квт.
Энергогарант 26.10.2021
.... а треба? Якщо треба, то привеземо, але вже не зараз, а десь на середину весни можемо привезти. Якщо так, то пишіть нам замовлення
ЕдуАрд 25.10.2021
Чи плануєте продажі моделі SUN-6K-
SG04LP1-EU ?

Додати ваш коментар

Ваше ім'я:
Текст коментаря:
Введіть цифри, які бачите на зображенні *
protect