Енергогарант - надійні джерела
резервного електропостачання
Гібридний інвертор Deye SUN-12K-SG04LP3-EU WiFi

Гібридний мережевий інвертор Deye SUN-12K-SG04LP3-EU WiFi

Гнучка багатофункціональна система перетворення сонячної енергії, акумулювання, об'єднання різних джерел енергії.

Гібридний мережевий інвертор Deye 12кВт трифазної резервної потужності, з самим гнучким функціоналом з усіх доступних в Україні інверторів. На цьому інвертор можна втілити в життя найсміливіші ідеї з будівництва автономної та не залежною від держави електроживлення системи.


Deye SUN-12K-SG04LP3-EU вміє об'єднувати енергію міської мережі, сонця, акумулятора і четвертого джерела, який Ви самі собі можете вибрати. Родзинка Deye в його додатковому програмованому каналі, який може бути входом або виходом.


Швидше за все простіше сказати що не вміє Deye.

Основні переваги
  • Двостороння компенсація споживання
  • Власне споживання з мережі 50Вт
  • Робота в "Зеленому Тарифі" так і всередині мережі
  • 2 MPPT контролера сумарною потужністю 15600Вт
  • Вихід управління генератором
  • Багатофункціональний програмований силовий порт
  • Підтримка Смарт-навантаження
  • Обмеження потужності теплової електростанції
  • Паралельне включення 3 інверторів
  • Трифазне включення 3 інверторів
  • Трансформатор струму для обмеження генерації в мережу в комплекті постачання
  • WiFi моніторинг в комплекті постачання
  • Сенсорний LCD дисплей
  • Робота з літієвими акумуляторами по CAN, RS485 протоколу і на ручних налаштуваннях
  • Підтримка свинцево-кислотних акумуляторів
  • Робота без акумулятора в якості мережевого інвертора
  • Встановлення добових режимів роботи
Опис

Ми раді першими представити на ринку України такий високотехнологічний продукт, мережевий гібридний інвертор Deye SUN-12K-SG04LP3-EU. В одному пристрої та за конкурентною ціною Ви отримаєте рішення для найсміливіших ідей енергонезалежного будинку. Дивіться відео огляди в кінці сторінки, підписуйтесь на наш канал, ставте питання. Нижче коротко про основні функції.

Робота із зовнішньою мережею.

Deye SUN-12K-SG04LP3-EU - це мережевий гібрид, частина його працює як мережевий інвертор, основне завдання якого сонячну енергію перетворювати в змінний струм 220В 50Гц. Потужність інвертора по генерації в мережу 12000Вт. Інвертор може працювати в системі "Зелений Тариф" або для компенсації власного споживання вдома. Наприклад, у Вас оформлений ЗТ, тоді інвертор буде всю доступну від сонця енергію направляти на потреби будинку, зарядку акумулятора, а надлишки відправляти в зовнішню мережу. Якщо у Вас немає можливості або бажання оформляти ЗТ, то активувавши заборону на продаж надлишків, інвертор Deye буде генерувати рівно стільки сонячної енергії, скільки потрібно для покриття потреб споживачів. Як після інвертора, так і до інвертора в зоні дії трансформатора струму, який поставляється в комплекті з інвертором і вимірює перетоки в зовнішню мережу.
Deye має три основні варіанти генерації сонячної енергії і можливість обмеження обсягу генерації, а також вибір пріоритету використання сонячної генерації.

Робота з акумулятором.

Deye SUN-12K-SG01LP3-EU дозволяє підключати до себе акумулятори як свинцево-кислотні, так і літієві. Напруга акумулятора повинна бути в діапазоні 40-60В. Акумулятор може мати порт синхронізації CAN або RS485, тоді інвертор пізнає акумулятор і буде отримувати дані про ємності, залишку заряду, необхідному струмі зарядки, температурі. Якщо акумулятор не підтримує функцію синхронізації з інвертором, то Ви можете в ручну задати всі параметри. Параметри задаються як у вимірювальних величинах, так і відсотковому відношенні. Є можливість вказати струм розряду, для обмеження експлуатаційних параметрів акумулятора, вибрати джерела заряду, для кожного джерела вибрати свій індивідуальний режим, дати сигнал на зовнішні пристрої, встановити добові режими зарядки.

Робота по додатковому силовому порту.

Гібрид Deye SUN-12K-SG04LP3-EU має відмінну рису від аналогічних інверторів, в ньому вбудований додатковий силовий порт. Чому порт? Річ у тому, що виробником закладена багатофункціональність даного порту, він може бути як входом, так і виходом. І має три варіанти використання:

  1. Генератор - в такому режимі, до порту підключається генератор, він може управлятися інвертором, запускатися коли потрібно інвертору в автоматичному режимі, для цього потрібно лише мати генератор з автоматикою, а інвертор видає сигнал на дозвіл роботи генератора. В налаштуваннях інвертора Ви можете встановити потужність генератора яку допустимо брати з нього, також максимальний час роботи генератора, час відпочинку генератора. І окремо для даного входу вказати струми зарядки акумулятора.
  2. Смарт-навантаження - в даному режимі вхід стане виходом, і при наявності надлишкової, невикористовуваної, енергії інвертор буде відправляти потужність в навантаження. Навантаженням може служити, наприклад бойлер. А в налаштуваннях Ви можете вказати діапазон розрядки акумулятора для даного режиму скидання надлишків енергії.
  3. Мікро-інвертор - не вистачає основних сонячного поля? Під'єднати на цей вхід ще поле, хоч на мережевому інверторі, хоч на мікроінверторах.

Робота з сонячними панелями.

Наш інвертор має можливість підключення двох сонячних полів, зі струмом до 26 + 13А. Діапазон роботи контролера MPPT становить 200-650В, стартує інвертор на 160В, а верхня межа напруги поля 800В. В ідеальному для інвертора випадку, сонячні панелі, варто підбирати з розрахунку номінальної напруги МРРТ 550В. Паспортно вказана максимальна потужність сумарно 15600Вт.

Сервісні функції, виконання та інші моменти.

Інвертор має LCD дисплей з сенсорним управлінням, через дисплей проводяться всі налаштування, управління, установка конфігурації. Також в комплекті постачання WiFi модуль, для підключення до хмарного сервісу моніторингу на базі SOLARMAN. Моніторинг дозволяє стежити за роботою системи, переглядати графіки за весь час експлуатації та практично за усіма електричними параметрами інвертора. Також статистика генерації, виробленої сонцем, відданої споживачеві та в мережу доступна на базовому LCD дисплеї.


Фізично установка інвертора доступна на вулиці, оскільки ступінь захисту інвертора IP65. Охолодження інвертора примусове, трьома кулерами з електронним управлінням оборотів.

Характеристики

Основні технічні характеристики гібридного мережевого інвертора Deye SUN-12K-SG04LP3-EU WiFi:

Модель Deye SUN-12K-SG04LP3-EU WiFi
Резервний, автономний режим
Потужність, Вт 12000
Максимальна потужність, Вт 13200
Пікова потужність не більше 10с, Вт 24000
Вихідний струм, А 17.4
Максимальний вихідний струм, А 19.1
Максимальний струм транзиту, А 26.1
Вихідна частота, Гц 50/60Гц (програмний вибір)
Тип мережі 3ф (3L/N/PE)
Коефіцієнт гармонік, %  
Сонячний контролер
Максимальна потужність сонячного поля, Вт 15600 
Діапазон напруги, В 160-800 
Номінальна напруга МРРТ, В 550
Робочий діапазон МРРТ, В 200-650
Старт МРРТ, В 160
Струм МРРТ, А, ном(кз) 26(34)+13(17)
Кількість трекерів МРРТ, шт 2
Кількість входів PV, шт 2+1
Вхід акумулятора
Тип батареї AGM, GEL, LiFePO4, Li-ion
Діапазон напруги, В 40-60
Максимальний струм зарядки, А 240
Максимальний струм розрядки, А 240
Стадії зарядки 3 стадії + вирівнювання
Зовнішній датчик температури Так
Підтримка BMS є CAN або RS485
Ефективність  
Максимальний ККД, % 97,6 
ККД по євро класифікації, % 97,0 
ККД МРРТ, % 99,9
Фізичні параметри
Температура експлуатації, С -25...60 
Охолодження примусове 
Рівень шуму, dB  
Вага, кг 36,8
Габаритний розмір, мм 658х422х281
Ступінь захисту від навколишнього середовища IP65 
Гарантії

Стандартна заводська гарантія інвертора Deye SUN-12K-SG04LP3-EU WiFi становить 60 місяців. Покривається виробником через авторизованих представників на території України.

Додатково ТОВ "Енергогарант" на платній основі забезпечує обмежені гарантійні зобов'язання щодо інвертора Deye SUN-12K-SG04LP3-EU WiFi.

Варіанти додаткового гарантійного забезпечення:

  1. за умови монтажу спеціалістами ТОВ "Енергогарант" перших 12 місяців гарантії покривається сервісним центром ТОВ "Енергогарант"
  2. платний гарантійний пакет на додаток стандартної заводської гарантії - 10% від вартості обладнання за кожних 12 місяців гарантії, покривається сервісним центром ТОВ "Енергогарант"

Післягарантійне обслуговування надається протягом усього терміну експлуатації власним сервісним центром.

Файл для завантаження. Мануал Deye SUN-12K-SG04LP1-EU WiFi

  1
  2
  3
Відео:
Коментарі:
Павел 27.10.2023
а в параллель два инвертора подключали ? именно два 3-х фазных/ пасиба
Энергогарант 26.10.2023
Ми в Києві. В Одесі є партнери.
Андрій 25.10.2023
Ви працюєте в одесі?
Энергогарант 25.10.2023
Доброго вечора! Пане Андрій, звісно можна, монтуємо, підключаємо, все працює. Досвіду вже достатньо в цьому питанні. Звертайтеся.
Андрій 25.10.2023
Доброго, а можна більш детально про підключення генератора.
ASATA 12.04.2023
Десь зустрічав, навантаження 9-3-0 по фазам - працює.
Едуард 27.10.2021
Вибачаюсь, треба додати до попереднього питання:
Мова йде про роботу в автономному режимі, при відсутності мережі.
Едуард 27.10.2021
Як інвертор веде себе при перекосі фаз?
Наприклад, одна фаза навантажена повністю(4 кВт), а інші слабо або зовсім без навантаження?
Дякую!

Додати ваш коментар

Ваше ім'я:
Текст коментаря:
Введіть цифри, які бачите на зображенні *
protect